MÉS DE 35 ANYS DESENVOLUPANT PROJECTES DE JARDINERIA

A Jardineria El Cedre hem realitzat centenars de projectes per a empreses, organismes públics i particulars.
Us presentem un breu recull d'alguns dels nostres treballs:

Servei de Control de plagues


Servei de control de DDD  (Desinsectació, desratització i desinfecció) sobre la base del sistema de lluita integrada per a múrids (rosegadors), insectes reptants (escarabats i paneroles) i insectes voladors.

Inscripció ROESP (Registre oficial establiments i Serveis plaguicides núm. 0471CAT-SB  i 0471CAT-EB

Empresa inscrita en el Registre oficial de productors i operadors de mitjans de defensa fitosanitària de Catalunya.

Conservació i manteniment integral de l'arbrat públic de Sant Cugat


Jardineria El Cedre desenvolupa les feines de conservació i manteniment integral de l'arbrat públic de tot el municipi de Sant Cugat del Vallès.

En el seu equip compta amb tècnics especialitzats en arboricultura viària i control de plagues que posen a disposició de l'arbrat de Sant Cugat les tècniques capdavanteres més adients per a cada cas particular, així com oficials podadors amb una dilatada experiència en aquest tipus de feines.

Conservació dels parcs i jardins públics de Sant Cugat del Vallès


Des de l'1 de setembre de 2012, Jardineria El Cedre realitza els treballs de conservació i manteniment dels parcs i jardins públics de Sant Cugat del Vallès que es considerat un municipi de referència, tant per la seva proporció entre espais verds i habitants (1,4 habitants/arbre), com per la qualitat de les seves zones verdes.

Tant el manteniment dels espais verds urbans (1 milió de m2), com la preservació i conservació dels corredors verds naturals que connecten el municipi amb el seu entorn natural, formen part de l'objecte del contracte que Jardineria El Cedre desenvolupa a Sant Cugat del Vallès.

Manteniment del Bosc inundat i Toca Toca del centre COSMOCAIXA


Des del 2012 fins al 2017, Jardineria El Cedre ha realitzat el servei de manteniment de jardineria del Bosc inundat i Toca Toca del centre COSMOCAIXA, el Museu de l'Obra Social "La Caixa". Cosmocaixa Barcelona es defineix com un espai dedicat a promoure estímuls a favor del coneixement científic i de la creació d'opinió científica. El Bosc inundat és una gran escenografia on es recrea un bosc amazònic amb una gran diversitat de plantes i arbres vius, i el Toca-toca és una sala taller que té com a finalitat l'exposició de diferents zones del planeta.

Jardineria El Cedre realitza el manteniment dels elements vegetals d'aquests dos espais tractant-los com els elements museogràfics que són, respectant en tot moment les seves singularitats i potenciant el seu component didàctic i divulgatiu.

Cosmocaixa es el Museu de l'Obra Social "La Caixa". En aquest museu podreu gaudir d'activitats programades dirigides a totes les edats i per a tots els públics.Gran varietat de treballs com el disseny i manteniment de jardíns, poda d'arbrat públic, instal·lació de gespa, etc.


Vols conèixer més a fons la nostra feina?

Si vols demanar-nos informació específica d'algun dels nostres serveis, tens un projecte en ment i necessites orientació...